@urwa: ja zrobilem kiedys jakiegos kurczkaa #!$%@? cos takiego, na piwie.Dokladnie co do szczegolu z jego przepisu.Zajelo mi to kilka h wtedy XD Rodzina od 3lat uwaza mnie za kucharza magika i kaze zglosic sie do jakiegos master chef..
Zachwycanie się nad lewackim prymitywem, czyli wykop w akcji. Natomiast inteligentne filmy autorstwa tej Wietnamki, nie tylko wypowiadającej się bardzo kulturalnie, ale również posługującej się bezbłędną polszczyzną, nie wychodzą z wykopaliska (chyba tylko jeden film wszedł): https://www.youtube.com/channel/UCZgxE8WOvOmHNfMpv1otPxQ
Jako ciekawostkę dodam, że kardamon jest używany do aromatyzacji miodów pitnych (franc. l'hydromel), generalnie, miody takie łączymy z potrawami podobnie, jak białe wina. Świetnie nadają się do serów (np. roquefort), sałatek, czy do pasztetu sztrasburskiego. Można je też spożywać ze słodkimi deserami, np. z musami.
Uczulam tu po raz kolejny, że nie spożywamy serów wraz z czerwonym winem, jest to uznawane za przejaw kompletnego braku ogłady, a tłusty posmak sera wraz
@Damian1998: Skoro tak, to zrob dla nas taki jeden odcinek , w ktorym chwalisz sie swoimi umiejetnosciami w dziedzinie dowolnej "przeklinajac lamana polszczyzna z zagranicznym akcentem" i pozwol nam ocenic, czy jestes rownie dobry w swojej dziedzinie jak FoodEmperor w gotowaniu, no i czy rownie zabawnie przeklinasz, ok? Zawolaj, jak juz cos wrzucisz ( ͡º͜ʖ͡º)
Komentarze (115)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie rozumiem fenomenu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bethesda_sucks: co
Uczulam tu po raz kolejny, że nie spożywamy serów wraz z czerwonym winem, jest to uznawane za przejaw kompletnego braku ogłady, a tłusty posmak sera wraz
Jako kompletny bonus dodam, iż znacznie lepsze białe wina produkują Węgrzy (słodkie) i Niemcy (wytrawne).
@zortabla_rt: hurr durr, znów ten debilizm