Moim zdaniem gdy było aż tak źle to czuć byłoby muł w smaku tej ryby tak jak jest to z karpiami i wszystko zależy od konkretnej hodowli, bo nawet karpia można kupić z dobrej hodowli bez posmaku mułu. Zauważyłem inną rzecz, w Lidlu sprzedają pstrąga "łososiowego" i pewnie mało kto zwraca uwagę na to że to nie jest łosoś bo wygląda bardzo podobnie. Swoją drogą powinni jeszcze dopisać "unikaj oddychania krakowskim powietrzem
@piotrmikolaj-vonwentzl: smak mułu w karpiu nie ma tu nic do rzeczy, karp to ryba słodkowodna i żyjąca w innych warunkach, niż słonowodny łosoś. A pstrąg łososiowy to po prostu inna odmiana pstrąga, również ryby słodkowodnej, nigdy w życiu nie pomyliłabym go z łososiem. W sklepach sprzedawany przecież nie od wczoraj.
Bo nie wiem, nie znam się, ale jak czytam, że na dnie leży miliard zmutowanych ryb i inne podobne rewelacje, to zapala mi się lampka ostrzegawcza.
Naukowcy w pocie czoła pracują nad różnymi mutacjami gdzieś tam w specjalistycznych laboratoriach, a tu wystarczy łososia karmić gównem i proszę, można przebierać w mutacjach.
Komentarze (304)
najlepsze
https://www.youtube.com/watch?v=XomF1er9mLc
Bo nie wiem, nie znam się, ale jak czytam, że na dnie leży miliard zmutowanych ryb i inne podobne rewelacje, to zapala mi się lampka ostrzegawcza.
Naukowcy w pocie czoła pracują nad różnymi mutacjami gdzieś tam w specjalistycznych laboratoriach, a tu wystarczy łososia karmić gównem i proszę, można przebierać w mutacjach.