KISZONE POMIDORY - genialna zagrycha!
![KISZONE POMIDORY - genialna zagrycha!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_sLfKKjDa68H4Et94deTPNT0Xp9cl7WdG,w300h194.jpg)
Czego to człowiek nie robi, żeby się nie uczyć...Kampania wrześniowa nie napawa nadzieją, więc trzeba się przygotować do ciężkiej zimy
- #
- #
- #
- #
- #
- 73
Czego to człowiek nie robi, żeby się nie uczyć...Kampania wrześniowa nie napawa nadzieją, więc trzeba się przygotować do ciężkiej zimy
Komentarze (73)
najlepsze
źródło: comment_mURNqfpKw3qBDPBRnjLJbarOpO1aDtsd.jpg
PobierzCo robimy?
źródło: comment_TZpUifLpQmbArjNBsDX44mk6nl3mbPhe.jpg
PobierzW tekście pada zdanie: "Gotujemy w garnku wody."
Ale co gotujemy?
To chyba regionalizm sie przebil.
jak wstane to poprawie
@Morf: Para wodna przy dnie słoika kondensuje i tworzy się podciśnienie i to właściwie dociska zakrętkę do słoja. Odwracanie do góry dnem sprawia, że jak coś jest nie tak (jakieś nieszczelności) to słychać jak słoiki "oddychają".
Dwa pytania: Jak 'dziubać' pomidory? Wystarczy raz widelcem, czy nakłuwasz je dookoła w kilku miejscach?
Ile czasu potrzebują w słoikach aby 'dojrzeć'?
pomidor.
Zaciekawiłeś mnie. Możesz rozwinąć trochę temat jak wy tam te kursy odbywacie? ;)