Tak się szprycuje mięso
Dziesiątki igieł pompują w tę wędlinę fosforany, substancje konserwujące i wzmacniacze smaków. Efekt? Z ważącej kilogram szynki wychodzą dwa...
arkadius1984 z- #
- 87
Dziesiątki igieł pompują w tę wędlinę fosforany, substancje konserwujące i wzmacniacze smaków. Efekt? Z ważącej kilogram szynki wychodzą dwa...
arkadius1984 z
Komentarze (87)
najlepsze
@darosoldier:
Wszystkie szynki się powinno szprycować, nawet te domowe:
https://www.youtube.com/watch?v=eGhwJ_ScKXc#t=4m0s
Komentarz usunięty przez moderatora
@michcio: Nie do końca masz rację. Klienci przeważnie nie wiedzą co kupują. Skąd mają wiedzieć? Kupują tę szynkę codziennie, w jakimś momencie, niektóre z produktów zaczęły być fałszowane, inne nie, zadecydowała cena, przecież ludzie nie czytają dokładnie składu produktu. Poza tym, nie muszą go rozumieć, nie każdy jest chemikiem, czy specjalistą od żywności i wie, które substancje są