No bez przesady, ledwo o nich wspomniał. Zresztą słusznie, bo co człowieka sukcesu obchodzą takie wypierdki jak Gessler i jej ambitne szoł. Fajny wywiad, a tytuł taki debilny.
Przecież wiadomo, że cały ten program Geslerowej to jedna wielka ustawka, żeby nawciskać jak najwięcej lokowania produktu, a merytoryczności w nim kompletnie brak.
@muuzyk: Jak praktycznie każdy program tworzony przez TVN (ale nie tylko). Nie wiem czy Gessler faktycznie jest tak dobrą kucharkę, ale jej zachowanie w TV jest naprawdę żałosne. Najgorsze jest w tym fakt że sporo ludzi ogląda to ze względu na Gessler, by zobaczyć jak to wyśmieje kolejną to restauracje. Polska wersja nie umywa się do amerykańskiej/brytyjskiej, które to prowadził Gordon Ramsay.
@muuzyk: Ostatnio widziałem jak rodzice oglądali Ojca Mateusza. Pierwsze ujęcie na monitor ze stroną jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego, sekundę później kubek w samym środku kadru z logiem tego samego towarzystwa. Nie mam nic przeciwko lokowaniu produktu, ale bez przesady, za chwilę filmy/seriale będą dodatkiem do reklam..
Nasza wersja programu wygląda bardzo łagodnie, do tego z Gordonem Ramsay`em, który potrafi właściciela restauracji wyzwać od 'różnych', a jak znajdzie syf w kuchni... Masakra.
Różnica jest taka, że w jak się ogląda oryginalny program z Gordonem, to wygląda to wiarygodnie - ekspresyjny facet, często krzyczący jak jest powód. A Gessler? robi z siebie miła kobietę, a potem niby próbuje krzyczeć, co wygląda wyjątkowo sztucznie.
@leone: no i przede wszystkim Gordon jak czymś rzuci to w ścianę albo podłogę, a Pani G. to się ostatnio lubuje w rzucaniu w ludzi, czy to jakiś ziemniak, czy talerz, czy jeszcze coś cięższego i przy tym jej piskliwe k*rwa :P to mnie tylko śmieszy.
Równie dobrze tytuł mógł brzmieć "Słynny kucharz nie wierzy w wypadek lotniczy". Tyle tam o Kuchennych Rewolucjach co nic. Cóż, KONTENT jest, kliki się zliczają... grejt sakses!!
W jednym się z tym panem nie zgodzę: otóż zmiana wystroju nie musi następować co 3 - 5 lat. Jest w Krakowie restauracja węgierska Balaton, w której wystrój wygląda jakby się zatrzymał na roku 1990 a lokal cieszy się popularnością do dziś. Żarcie tam jest wspaniałe - może nie jest niesamowicie wyszukane ale pyszne. Restauracja znajduje się może 100 m. od Rynku Głównego - w ścisłym centrum.
Komentarze (49)
najlepsze
No właśnie też zauważyłem, że nie tyle krytykuje co Mówi jak jest!
@muuzyk: Ostatnio widziałem jak rodzice oglądali Ojca Mateusza. Pierwsze ujęcie na monitor ze stroną jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego, sekundę później kubek w samym środku kadru z logiem tego samego towarzystwa. Nie mam nic przeciwko lokowaniu produktu, ale bez przesady, za chwilę filmy/seriale będą dodatkiem do reklam..
Nawet nie wiem, jak to skomentować (◕へ◕)
Czytaj: sprzedałem.
Dobrze zrobił. Harleyami jeżdżą atencyjce cioty. Nie powiem złego słowa na motocykle, ale towarzystwo bywa nieciekawe.
zagladam do cennika i najdroższy semestr
spośród wszystkich kursów kosztuje 33,435chf czyli 27,436e
@oswojony_tygrys: może wliczyli już niezdaną sesję
Różnica jest taka, że w jak się ogląda oryginalny program z Gordonem, to wygląda to wiarygodnie - ekspresyjny facet, często krzyczący jak jest powód. A Gessler? robi z siebie miła kobietę, a potem niby próbuje krzyczeć, co wygląda wyjątkowo sztucznie.
Tak więc nie generalizowałbym...