Magda Gessler znów pokazała swoją wiedzę na temat kuchni
Zarząd Stowarzyszenia Importerów Ryb wysłał do TVN pismo z wnioskiem o sprostowanie nieprawdziwych informacji, które podane zostały do publicznej wiadomości przez Magdę Gessler.
wy-za-od-kop z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 139
Komentarze (139)
najlepsze
taki sam przyklad to najslabsze ogniwo na calym swiecie do kladnie tak samo ulozone z pyskata i bezczelna prezenterka
@muchabzz: No to im nie poszło z deka...
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Wpierdziela jakiś sos z którym ryba była podana i prosi kelnerkę aby przyniosła proszek z którego sos jest zrobiony bo oczywiście ona czuje, że to sos instant. Na to kucharka daje
@babejsza: odkąd przestałam jesc te gotowe chemiczne wynalazki to jest faktycznie łatwo widoczne w smaku
Ad2) pierwszą rzeczą, której mniej tutaj we Włoszech nauczono jest "nie ruszac" smażonego mięsa. I nie miec strachu że sie przypali - jak będzie gotowe to samo da się "ruszyć" na patelni.
No w sumie nie wiem jak wyrazic słowami to co
Włosy to pikuś - jakoś wczoraj, czy przedwczoraj był odcinek gdzie z gara jakiejś potrawy zaczerpnęła łyżką, posmakowała i resztę tego co miała na łyżce (w tym swoją ślinę) wsadziła do gra i zamieszała.
Kultura i fachowość na najwyższym poziomie...
odpow
@gzumik: Zaj@#@łeś komentarz ze strony.
Zawartość tzw. "glazury" czyli zamrożonej wody w przedziale 25 - 40% to norma a czasem mam wrażenie ze jest jej więcej jak po rozmrożeniu z kilku solidnych sopli zostaje mi kawałeczek rybnego wióra który nie wiadomo czy
P.S.: Nie bronię jej i wiem kim jest jej brat.
Komentarz usunięty przez moderatora