@krzychos7: I te biedne osoby, które nie znają angielskiego nie wiedzą, że na Wikipedii aby mieć artykuł po polsku, trzeba kliknąć w menu po lewej? Taki znalazłem na Google jako pierwszy, taki wkleiłem, jeżeli Ci się nie podoba, to zamiast pitolić od rzeczy to wklej pod moim komentarzem link do polskiego artykułu i zbierz plusy od ludzi nie znających angielskiego. EOT.
@krzychos7: A rozumiem, że kolega woli okrojone opisy, to zachęcam - na Wikipedii można w menu po lewej kliknąć "Polski" i czytamy uboższy artykuł w ojczystym języku.
Dopiero po spojrzeniu na te na kobietę która "panieruje" tarantule zorientowałem się że zdjęcia tych przysmaków pochodzą w większości z programu Bizarre Foods Andrew Zimmerna
kurze łapki są bardzo dobre, wiec nie ma sie z czego smiac. Kurze lapki w polskiej kuchni tez pojawiaja sie w wersji owijanej juz nie pamietam czym ale gotowane sa bardzo dobre. Jadlem w wersji polskiej :-) podobnie szyjka z kaczki szczegolnie czerniny bardzo dobre, szczegolnie skorka i mieso pod nia i takie woreczki z tluszczem (chyba). Dobry jet tez swinski mozdzek z jajkiem. Ogolnie wiekszosc z rzeczy na zdjeciach chetnie bym
Komentarze (82)
najlepsze
Przynajmniej takie pajączki czy żuczki się nie marnują, w końcu samo białko.
Poza tym dużo bardziej humanitarne niż wpierniczanie świnek
#43 Bułki na parze z smoczych owoców (pitaja) - para ze smoczych owoców? Ciekawe ;)