@doorban: Wykonanie swietne, co nie zmienia faktu, ze ja nie mam pojecia co to jest to biale na pierwszym zdjeciu, a takze co mam zrobic z jajkiem. No i z trzeciej strony - nie tylko malo intuicyjne, ale takze malo innowacyjne.
@stoprocent: sól drogowa będzie także dobra, najlepiej prosto z ulicy, ja czasem nawet specjalnie jadę tuż za solarką z frytkami żeby mieć świeżo przyprawione
Komentarze (79)
najlepsze
Wykonanie swietne, co nie zmienia faktu, ze przed nami setny wykop o ciescie francuskim z nadzieniem....
@neoandrew: Dzięki :) Po prostu mi się pisać nie chciało.
1. Wpierniczasz kilogram kartofli.
2. Robisz sobie łódeczki.
3. ...
4. PROFIT!!!
1. Co to za ser? Mozarella? Feta? Favita? Twaróg?
2. Białkiem pewnie smarujemy ciasto, a strzałka od żółtka pokazuje, że co z nim?
@archive: Ser typu Feta.
Żółtko pewnie jak zawsze przy ciastach do posmarowania wierzchu (tutaj prawdopodobnie brzegów), żeby było błyszczące.
Białko stawiam, że do sklejenia dzioba i rufy.
@sylwiayaha:
Dobrze?