Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
Czy istnieją jakieś różowe którym imponują czuli, delikatni faceci? xDD
Niestety odziedziczyłem jakieś damskie geny ale też kobiece środowisko miało na mnie wpływ. Nie kipie testosteronem, nie lubię agresji, nerwowych sytuacji. Lubię romantyczne rzeczy, delikatne czułości xD Przykładowo teraz mamy święta to lubię takie klimaty jak przystrajanie domu, jakieś świeczki zapachowe i chciałbym mieć kogoś z kim oglądałbym seriale pod kocem z kubkiem herbaty albo chodzilibyśmy oboje w świątecznych
źródło: 4ca19857198b3e5c61d46d8acee68f206899a333ce4effab108eb57fdcd588e2
Pobierz
vulfpeck +135
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Wolnościową gurwa partia. Nawet tabletka "dzień po" im przeszkadza XD. #polityka
Wolnościową gurwa partia. Nawet tabletka "dzień po" im przeszkadza XD. #polityka
źródło: 1000020872
Pobierz

![Fajnie pokazane w jaki sposób powstają trzęsienia ziemi. [film 40 sekund]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/56b85dc945d4eef2a23129cfc76b4961897d11b14aab87a5a5ad75b398826b95,q70.jpg)
However, if a match that has started has been postponed for less than 80 hours the bet may be locked until the match has >finished.
If the match is then postponed again, to past the initial 80hour threshold, the items will be returned.
If the match is postponed for less than 80 hours and then postponed again, once it has started again, the items may be locked >for up to another 80hours.
#csgolounge
źródło: comment_DsZ0LLhL66AVz1yPEspixa9xDezW3KQg.jpg
Pobierz11:12 (9:6; 2:6) TITAN
@eurphie:
Btw. czy wam też dało limitowaną ofertę zakupu naklejki "Powrót Gwiazdy Strzelania"?
@eurphie: Była już sytuacja, że na lanie rozgrywali zaległe mecze ligowe. Zreszta dziś mamy 23 a nie 24 O.o
@datadir: to są dwie różne ligi :)
@eurphie: Już kilka razy widziałem sytuacje gdzie na lanie drużyny rozgrywały zaległy mecz innej ligi w wolnej chwili
Ciekawe która organizacja by sie na cos takiego zgodziła ;)