Wpis z mikrobloga

@Vojtazzz: No czy ktoś chodzi na siłownię a jednocześnie robi trening 100 pompek. Chcę tylko wiedzieć, czy to bardzo koliguje oraz czy na przykład musieli obniżyć ilość pompek na sesję w dniu, w którym chodzili na siłownię..

Ja wiem, wiem. Wykop siedzi głównie w domu. Ale ja jestem pomarańczowy to mogę. :P
@GrabkaMan: No ale to myślisz że tak sobie wrócisz bez większego wysiłku? Dobre sobie :)

No i zależy co masz na myśli, bo dalej nie wiem czy chcesz przerzucać tony stali, czy sobie pobiegać na bieżni z ręcznikiem na szyi :P
@GrabkaMan: Chodzę na basen i staram się by basen był w ten sam dzień co trening pompek oraz by iść na basen po pompowaniu. Wczoraj byłem bo mnie kumpel wyciągnął na basenie ale popływałem może 15 minut reszta to sauna, hydromasaż itp.
@GrabkaMan: powiem Ci tak, jak lubisz wysiłek to kontynuacja siłki Ci nie zaszkodzi, no chyba że po dniu nie będziesz mógł ruszyć programu :) "Ja planuję chodzić na siłownię w dniach pomiędzy pompowaniem. " Lepiej pompuj w tym samym dniu co siłka! Musisz mieć dni przerwy między pompowaniem i między siłką, to konieczność!