Aktywne Wpisy

masonios72 +67
Skumasz, że ten dzban nagrał 15-minutowy film o tym jak miesza wodę z cytryną i wrzuca do zamrażarki, żeby się zrobił z tego lód?
#ator
#ator
źródło: 2024-05-28_03h02_54
Pobierz
Techguy91 +38
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci

#narkotykizawszespoko
źródło: comment_Xp9Pa2kNteHBj6MloYRoX5chAJyxAW5Y.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@I-____-I: kompromitacja to też forma zagrożenia.
Ale czemu twierdzisz że po grzybach musisz mieć niańkę? Oświecę cię nie musisz.
A analogia z samochodem jest w pewnym sensie trafiona.
Znasz przepisy - znasz nazwę, skład substancji, wiesz co może on wywołać
Zdawać testy - zaczynasz od małych ilości
Robić przeglądy - ćpasz rzadko bo inaczej organizm ci wysiądzie
Zapinać pasy - no tu już nic nie mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Stonis: bardziej trafiona byłaby analogia z piecem. Wkładasz rękę w ogień, wiesz, że się sparzysz, ale i tak wkładasz.
Bo gościu (który usunął komentarz) powyżej, który najwyraźniej pisał z doświadczenia, stwierdził, że będziesz potrzebował drugiego, całkowicie trzeźwego mózgu, żeby nie zrobić sobie kuku.
@ozzie: To są strasznie naciągane porównania. Jeśli umiesz jeździć,
Bujda z doswiadczenia ci powiem ze zdarzalo mi sie byc pasazerem z kierowca po grzybach i zyje. Nawet przezylismy kontrole policyjna. Jesli bierzesz pierwszy raz to warto miec kogos z doswiadczeniem, ale nie jest to wymagane.
Z piecem nie do konca, bo mimo ze narkotyki ryja banie, to da sie nie wpasc w nalog.
@Stonis: możliwe, że i bujda. To nie są moje słowa, tylko jednego z grzybiarzy z tego tematu ;)
pewnie więcej osób wyleciało przez okno po alko niż po dragach