@neib1: Już zjedliśmy, ale jeszcze 11 zostało na jutro :) Podałem je z sosem do sajgonek, nie gotowaliśmy ryżu ani nie robiliśmy surówki. Wyszły bardzo, bardzo smaczne aczkolwiek następnym razem:
a) posolę - bo jednak sam sos sojowy nie daje takiego smaku;
b) dam mniej makaronu, myślę że 50-60g zamiast 100g wystarczy.
@neib1: Robiłem kiedyś z tego przepisu, ale on mówi, żeby usmażyć wcześniej mięso, co dla mnie jest trochę bez sensu. Reszta jest bardzo podobna do przepisu na opakowaniu.
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
Jeszcze pół godzinki odpoczynku i smażymy
źródło: comment_ffXUDfSoJwCjFViapxUBYEbGmjRZQqHz.jpg
Pobierza) posolę - bo jednak sam sos sojowy nie daje takiego smaku;
b) dam mniej makaronu, myślę że 50-60g zamiast 100g wystarczy.
źródło: comment_JxQOS1h9EP4OczoaJK0rx1yHGOg3Qedv.jpg
Pobierzźródło: comment_nk9KrGOveJFUXCzY21nImHqcAXOUJZkh.jpg
Pobierzhttp://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_orientu/sajgonki_przepis/przepis.html
Może takie zrobię. Ten blogas jest świetny i można mu zaufać w 100%. Tylko zawsze jest poziom wyżej niż normal w jej sposobach.