Wpis z mikrobloga

W końcu nadrobiłem zaległy tydzien #ugotowani

Jezu jak dobrze że dziś obejrzałem 4 odcinki na raz bo bym cały tydzień #!$%@? chodził xD

Był jeden pedał co każdemu dawał 1 lub 3 ocenę, nic mu #!$%@? nie pasowało xD że placków do burrito nie zrobił swoich XDDD a sam #!$%@? do mikrofali wstawił to ciasto w kubku co się robi samo w minutę. #!$%@? ciota. Jeszcze tekst "każda ciota ma kota" xD Obsmarował wszystkich ludzi w programie jak nie wiem. Widać że pedały to oszuści i fałszywi ludzie xD

Jeszcze #!$%@? wielce zaskoczony że wygrał xD

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oskarek89: taaa, a pamiętam jak w jednym odcinku babka w kuchni mówi, że musi tylko zobaczyć na zegarek która godzina i szuka zegarka wzrokiem dobre 4-5 sekund. Dolan pls. Wkrętke mi robisz, a ja się nakręcam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: najgorsi są tacy #!$%@? w tym programie:/ swego czasu oglądałem często na bbc angielską wersję 'come dine with me' i kurcze tam jednak ludzie są dużo bardziej otwarci i nie oceniaja tylko w ten sposob by wygrac kase co się nagminnie zdarza w wersji polskiej:/
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Zauważyłam, że w polskiej wersji w ogóle, polaczkom nic nie pasuje, na wszystko narzekają i dają strasznie niskie oceny. Powinien się jakiś wykopowicz tam zgłosić i zrobić zestaw dań z cebuli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@UltimateCraving: no tak coś w tym jest, ale są naturalni i nie udają, nie ma tego sztywniactwa i szpanu jak u nas:) w wersji uk najgorsza w sumie jest ta poprawność polityczna.. w każdym odcinku musi być jedna osoba z grupy: murzyn, ciapaty, gej albo transwestyta...
  • Odpowiedz