Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +23
Biały i czarny kolor skóry dają po prostu ładny kontrast i fajny efekt estetyczny, niekoniecznie jest to promowanie jakiś mieszanych związków przez duże złamane nosy jeśli chodzi o zdjecia/reklamy
#niepopularnaopinia
#niepopularnaopinia
cword +567
Tak tylko przypomnę że 4 lata temu pochowano w złotej trumnie ćpuna który próbował zapłacić fałszywka w sklepie a potem postawiono mu pomnik
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
http://www.amusingplanet.com/2011/09/jonathan-hardesty-9-year-journey-from.html
#rysunek #rysowanie #naukarysunku #rysowaniew30dni
Swoją drogą dziwi mnie to, jak ktoś mówi, że nie może nauczyć się rysować, bo coś tam. Jasne, nie opanujecie wszystkich technik, ale jeśli chcecie zdobyć konkretne umiejętności w rysowaniu np. ludzi to nie jest to specjalnie trudne. Jeżeli chcecie nauczyć rysować portrety, to
Chyba też założę taki temat, albo bloga :)
Robiłem podobny dziennik z graniem na gitarze (dla własnych potrzeb)... tyle, że nikt nie ma ochoty słuchać brzękania początkującego, więc ich w internet nie wrzucałem, a oglądanie obrazków jakoś łatwiej nam, ludziom przychodzi :D
Sprawdziłem historię. Faktycznie to ten sam gościu :)
@Kardig: Wiesz, że te 9
@Rezix: Haha a myślisz, że nie chciałem tak zrobić. Skończyło się po pierwszym dniu. Jestem po prosu zbyt leniwy.
Jedni mają większe predyspozycje, więcej czasu, lepsze podstawy, a drudzy muszą się wszystkiego uczyć od początku.
Jak już walimy, to od razu można podać Maćka Kuciarę. Polskiego artystę od concept artu, który zajmuje się tą sztuką od 12