Wpis z mikrobloga

@Xoniak: Z całym szacunkiem do tego pana to szału nie robi, ani te dzieła, ani czas, powiedziałbym nawet że słabo. U nas na mirko mamy lepsze artystki/artystów

Swoją drogą dziwi mnie to, jak ktoś mówi, że nie może nauczyć się rysować, bo coś tam. Jasne, nie opanujecie wszystkich technik, ale jeśli chcecie zdobyć konkretne umiejętności w rysowaniu np. ludzi to nie jest to specjalnie trudne. Jeżeli chcecie nauczyć rysować portrety, to
@Xoniak: Nie jestem pewny, czy widziałem akurat ten temat... ale gdzieś już widziałem podobny progress-topic.

Chyba też założę taki temat, albo bloga :)

Robiłem podobny dziennik z graniem na gitarze (dla własnych potrzeb)... tyle, że nikt nie ma ochoty słuchać brzękania początkującego, więc ich w internet nie wrzucałem, a oglądanie obrazków jakoś łatwiej nam, ludziom przychodzi :D

Sprawdziłem historię. Faktycznie to ten sam gościu :)

@Kardig: Wiesz, że te 9
@Boomkin: Oj nic :) Po prostu czasem mnie irytuje, gdy ktoś poświęcił pół życia na doskonalenie umiejętności, a potem ktoś przychodzi i mówi, że słabo. Są lepsi. Można to zrobić szybciej i lepiej.

Jedni mają większe predyspozycje, więcej czasu, lepsze podstawy, a drudzy muszą się wszystkiego uczyć od początku.

Jak już walimy, to od razu można podać Maćka Kuciarę. Polskiego artystę od concept artu, który zajmuje się tą sztuką od 12
R.....x - @Boomkin: Oj nic :) Po prostu czasem mnie irytuje, gdy ktoś poświęcił pół ż...

źródło: comment_CE6myKucrooly044K80sJjo3ZqFWWaa4.jpg

Pobierz
@Rezix: Ale to tak samo jak krytykujesz film/książkę. Słaby film, który ostatnio widziałeś? Może dla Ciebie, ale jak śmiesz tak mówić, przecież Ci ludzie, którzy nad nim pracowali poświęcali lata, żeby się profesji nauczyć. Nasze oceny to tylko kolejna subiektywna opinia jednej z miliona rzeczy, na których powstanie ktoś poświęcił kawałek życia. Raz lepsze raz gorsze, ale jeśli coś nie zachwyca to mamy prawo to powiedzieć, po prostu efekt końcowy nas