Aktywne Wpisy
marian-stefan +203
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
enforcer +405
Nie chcę wyjść na rasistę wobec Japończyków, Chińczyków, Arabów, Rosjan i innych, ale ze wszystkich narodów, to właśnie do Niemców zawsze strzelało mi się najprzyjemniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: oczywiście kampania single player też super, ale zapamiętałem głównie multiplayera :)
@Sad_Statue:
tylko kacapy i Amerykanie. Nie wiem, czy w jakiejkolwiek grze miałem tyle radochy w trybie multi co w Darkest Hour gdy czyściłem budynek za budynkiem z amerykańskiej piechoty za pomocą 105mm haubicy samobieżnej StuH 42. Albo kosząc leszczy z 20mm działka automatycznego na samochodzie opancerzonym. Albo waląc z MG-42 do Amerykanów atakujących niemieckie miasteczko. Te dymiące lufy,