Wpis z mikrobloga

@Krawwo:

Myślę, że nie, karta jest tylko ciut lepsza od zintegrowanego HD4600, który znajduje się w procesorze. Jeżeli szukasz innych propozycji to najbardziej aktualne znajdziesz tutaj:

http://www.polecanelaptopy.blogspot.com/2014/09/jaki-laptop-do-2000-z.html

ale sam probook jeżeli weźmiemy też pod uwagę serwis i wykonanie jest lepszym wyborem, nawet pomimo tylko 12 miesięcy gwarancji.

Wstawka na temat wydajności procesorów:

pentium 2020

procesory oznaczone h, hq są wlutowane wpłytę i nie da się ich wymienić, a przynajmniej jest to
@Pustulka: O, dzięki, trochę solidnej wiedzy. Dla mnie te 2k to pułap maksymalny. Takie 1600-1800 to optimum raczej. I jeśli dobrze myślę to karta nie będzie miała takiego znaczenia przy photoshopie? Bardziej sam procek i ram? Do tego im mniej zasobożerna karta tym dłużej na baterii popracuje
@Pustulka: Przy zakupie laptopa dostaje się formularz rejestracyjny, po jego wypełnieniu i przesłaniu na adres email podany na nim otrzymuje się dodatkowy rok gwarancji od HP. HP pocztą przesyła dokumenty potwierdzające gratis.

I potwierdzam, że wykonanie probooka na tle konkurencji jest... bezkonkurencyjne.