Aktywne Wpisy
Makavlani +56
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Co byście zrobili na moim miejscu?
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
http://www77.zippyshare.com/v/77766788/file.html
Dzięki!
#muzyka #dnb #produkcjamuzyki
Ogólnie koncept fajny. Moje uwagi:
- Pianino moim zdaniem gra za cicho i ginie wśród linii perkusyjnej.
- Od początku (6-7 sekunda) w tle gra jakiś wysoki dźwięk, który mi przeszkadza. Zupełnie nie pasuje.
- Układ utworu do 00:55 jest ekstra, ale potem przydałoby się coś nowego - zmieniłbym instrumenty i zagrał inną melodię.
- Zgadzam się z tym, że perkusja jest zbyt monotonna. Czy jest stworzona przez Ciebie od
perka głównie moja, jest lekki loop ale tylko na hihatach, ogólnie demo raczej pod wokal także ma być trochę w tle.
Dzięki za opnie!