Aktywne Wpisy
kodishu +107
Obszary Europy najbardziej i najmniej narażone na trzęsienia ziemi.
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
guria +8
Uważam, że PL w dobie niepowodzeń UA na froncie powinna zacząć "deportacje" (oczywiście nie nazwiemy tego tak bo niby nie mozna. Proponuję repatriacje UA z PL z powrotem na UA) ukrów z PL na UA aby mieli szansę pomóc ich krajowi obronić się. W PL nie są przydatni a tam przydadzą sie nam bardziej. Więc oprócz sprzętu robimy dostawy sprzętu od razu z załogami :)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dograłem erratę do ostatniego odcinka. A po weekendzie wrzucę kolejny (dosyć długi - 25 minut) vlog z wielkiej podróży i zacznę wgrywać opowieść o Kosowie ;) Nagrane mam 3 z 4 części (spokojnie, nie, że nagle chcę podbić wyświetlenia, I część ma 20 minut ;) ), muszę spiąć animacje, mapy, dodatkowe materiały, zweryfikować/korekty zrobić do tego co mówię itp.
https://www.youtube.com/user/ThumbingTheStans
#rosja #gruzja #wojna #polityka
#kosowo #serbia
#thumbingthestans -> ten tag obserwujemy
PS Czym kręciłeś materiał (dokładnie ten)? (technicznie pytam, fajny obraz)
550D + Tokina 11-16mm (gdyby miał kto obsłużyć użyłbym też Canona 28mm 1.8 ale tak to zapłaczę się z odpowiednim wyostrzeniem, na butelkę to raczej kiepska metoda) + Rode videomic rycote.
Planuje wrócić i do Osetii i Karabachu, pewnie spróbuje upchnąć w jeden wyjazd. Ale teraz ta nagonka na Polskę w Rosji może utrudnić ponowny wjazd
Ale wspólne foto z centrum Doniecka będzie konkret na mirko ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I nie jadę do separatystów. Tym razem z Ukraińcami. Zbyt niebezpiecznie z polskim paszportem.