Wpis z mikrobloga

@alczas1: OM] [Z] [LB/UB] [4.4.4] [.283] [UPDATE :- 14.09.2014] Ultimate PureXZ Ultra v1 +Deep Sleep Battery Saver Pro v3.3 soft doprowadzony do perfekcji nic nieżre w dodatku autor dodał wyłączenie autostartu dla zbednych aplikacji no telefon chodzi jak szatan a bateria wciaz zywa
@mielon: właśnie myślałem nad tym buildem, używałem wcześniej modó od Rajeeva bazowanych na kernelu .230 i było shitowato mocno. ale zbiera dobre opinie faktycznie. pokaż screena z użycia ekranu jak możesz
@anonim1133: prawdziwy wiadomo ekran i wifi żre ale muzy słucham średnio 4-5 godzin i starcza wynik jest bardzo dobry bo jest zarządzanie procesorem i jak nie potrzebuje pełnej mocy to sobie usypia

tutaj autor softu się niesamowicie napracował dla mnie jest to najlepszy soft.

macie tutaj co zawiera :)

Based On Official KK 4.4.4 Firmware 10.5.1.A.0.283

Half Rooted With Latest SuperSU ( Need To Flash SuperSU Fix After Flashing ROM )
@mielon: co wrzuciłeś? ja myślę nad stockowym 4.4.4 ale poczekam na więcej opinii. póki co, 4.3 z XZDual i Xposed wystarcza.

@alczas1: [Z] [LB/UB] [4.4.4] [.283] [UPDATE :- 14.09.2014] Ultimate PureXZ Ultra v1 +Deep Sleep Battery Saver Pro v3.3 Based On Official KK 4.4.4 Firmware 10.5.1.A.0.283

Half Rooted With Latest SuperSU ( Need To Flash SuperSU Fix After Flashing ROM )

Fully Deodexed

Zip Aligned For Better RAM Management

Added