Aktywne Wpisy
whitewolfik +240
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
Co zrobiłem źle, że się nie włącza?
#linux #mint #cron #januszelinuxa
16 23 * * * mplayer /home/piotr/Pulpit/dd.mp3
Komentarz usunięty przez autora
oraz
W obu przypadkach w terminalu się włącza, a za pomocą crona nie. Jak się dowiem jaka jest ścieżka mplayer'a to spróbuję ze ścieżką.
jeśli masz pulseaudio działające na lokalnym użytkowniku, a skrypt ma się odpalać np. z roota to też nie zabangla, bo pulseuadio nie dobije się do karty sieciowej...
obstawiam pełną ścieżkę ;), nie pamiętam czy w cronie łagodnie da się wstawić polecenia ze spacjami, dla bezpieczeństwa można to zapisać do jakiegoś skryptu i wskazać go w cronie :>
a crond uruchomiony?