@qnebra: zakończenia nie oddam, bo sobie je zaklepałem od samego początku. Jednak nie widzę przeszkód, żeby ogarnąć je we dwóch. Myślę, że skoro dwie osoby mają w ich mniemaniu zajebiste pomysły, to ich połączenie może być epickie. Ale to zależy od @bonnie_21, czy będziesz chciała ze mną współpracować, bo zakończenia nie oddam. Chyba, że mnie przekonasz :)
@bonnie_21: niemniej podstawowe pytanie brzmi, czy na pewno napiszesz, a jeśli tak to w ile?
Było parę osób, które nie napisały swoich rozdziałów i chcę się upewnić.
@BQP: brakuje w tej "książce", opowiadaniu jednej rzeczy. Elementu który zepnie wszystkie rozdziały w jedną całość, czegoś co sprawi, że te oderwane od siebie żywoty nabiorą sensu i logiki. Wiem, że jest nim główny bohater, ale czuć to tak samo wyraźnie jak klatę
@qnebra: Wiem, że tego brakuje. Ale to dobrze, bo można zrobić mega jebnięcie na końcu, które sprawi, że ludzie z kubotów wyskoczą. Nie mogę się doczekać. @bonnie_21: Co Ty na to? Myślisz tak samo jak my, czy też chcesz zrobić osobną historię?
#wykopowybestseller
Było parę osób, które nie napisały swoich rozdziałów i chcę się upewnić.
@BQP: brakuje w tej "książce", opowiadaniu jednej rzeczy. Elementu który zepnie wszystkie rozdziały w jedną całość, czegoś co sprawi, że te oderwane od siebie żywoty nabiorą sensu i logiki. Wiem, że jest nim główny bohater, ale czuć to tak samo wyraźnie jak klatę
Muszę sobie zobaczyć na czym skończyłem swoje opowiadanko.
Książka to zaraz na PW. O ile odblokuje.