Wpis z mikrobloga

@Stadler:

Nie chciałbym manifestować w towarzystwie pana Biedronia czy pani Senyszyn z pejczem, która obraża Ojca Świętego. Nie chciałbym iść w towarzystwie pani Środy czy pani Szczuki, które notorycznie nienawidzą Kościół i zasady moralne, w których się wychowałem i które są podstawą kultury i cywilizacji w znanym nam kształcie.

Nie dziwię się, że przedstawiciele różnych środowisk gejowskich walczą ze sobą o pieniądze, bo są to grupy, które oprócz wspólnej ideologii, mają
  • Odpowiedz
@Stadler: To się pośmiej bo pierwszy jest z 2006, drugi z 2008, trzeci z 2007. Dwa ostatnie 1992 i 1994 (ten Kaczyńskiego).

Ja tutaj widzę typową wykopkową logikę - nie lubie niesioła to go nazwę lewakiem nie znając jego poglądów. Ja go też nie lubię ale lewkiem to on nie jest.
  • Odpowiedz
@Stadler: bo to jest panie polityka, tak bardzo nowy jesteś w te klocki czy co. Był prawakiem jest prawakiem i będzie prawakiem. A głosuje jak mu partia każe, nie rozumiesz tego czy co bo ja tutaj nie będę Ci tłumaczył jak się politykuje xD ale czego się spodziewać pewnie masz z 18-25 lat i tak mało wiesz. Sam powielasz prosty schemat nieznajomości życia i biografii polityka + nie znasz zasad politykowania.
  • Odpowiedz