Aktywne Wpisy

maikeleleq +59
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
InnyWymiar90 +64
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
źródło: Polonia(k)polonia(s)poloniaZawszeOnTheBest
Pobierz

-Skąd najlepiej pobrać? (Na zatoce jest tego pełno i nie wszędzie napisane jest czy z crackiem)
-W jakich wersjach językowych jest program?
-Podeślecie jakieś fajne poradniki by nauczyć się podstaw?
#pytanie #pytaniedoeksperta #autocad
To byś się kur** chłopie przeliczył :D
Napisz do czego ma Ci służyć to Ci pomogę
ale budowlanka? biuro architektoniczne? mechanika?
Lol ..będziesz wymiarował drafty pod CNC ? (moja pierwsza robota x-lat temu :)
...jak tak to nie wnikaj, pokażą ci co i jak i załapiesz pierwszego dnia ...skup się raczej na zasadach wymiarowania
Najlepiej dla Ciebie będzie dowiedzieć się jaką wersję mają w robocie i taka sobie sciagnac
Jeżeli chcesz poznać mechanikę działania to ściągnij sobie max wersję 2004 !!! ...ogólnie polecam 2002LT
Jak napiszesz mi jeszcze czym się firma
Jeszcze nie wiem co dokładnie będę tam robił. Jest to warsztat samochodowy + mają kilka tokarek, wiertarek, gilotyn i wykonują drobne roboty. Korzystają na jednej hali z 2012 na drugiej (podobnież) najnowszego. Jeżeli chodzi o sprawy techniczne rysunek, wymiarowanie i tp to można powiedzieć że mam to opanowane ale tylko na kartce nigdy nie wykonywałem rysunku na komputerze.
Ściągnij sobie 2002-04 po polsku i poszukaj tutoriali na necie (nie książek) ...powtarzaj wszystko za dobrym tutorialem. Szybko załapiesz ...nie pamiętam dokładnie ale 2004 to chyba nawet "helpa" miał dobrego
broń boże nie zaczynaj od jakiś wyższych wersji !
w każdym kolejnym dodawalli coraz więcej (niepotrzebnych!) opcji ...a w którymś z kolei zaczeli zmieniać wygląd menu i... nara. (autocad stał się programem dla budowlańców, elektryków... ogólnie "płaszczyzna" ...i żyje wyłącznie dzięki bogactwem gotowych bibliotek)
100% (!) ludzi których znam używa starych wersji. Ta sama mechanika, ta sama zasada działania, te same komendy za pomocą których narysujesz wszystko ...tylko bez 100tys głupich opcji, niepotrzebnych ustawień
PS
im nowszy autocad tym
na oczy go nie widzialem:) ...życzę Ci żebyś nie musiał w tym rzeźbić 3d