Aktywne Wpisy
ardan95 +82
chuop se oglada serial pitbull po nocach
Piesel-9 +6
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Cóż to się dzieje w dzisiejszych czasach, że stare dziadki tak się zachowują?
Byłam dzisiaj na zakupach na ryneczku. Obok siebie dwa stragany. Przy jednym kolejka do grzybów, przy drugim troszkę ludzi pochylonych wybiera pomidory. Na końcu grzybowej kolejki stał dziadek na oko 70 coś lat, jasne spodnie, kamizelka z mnóstwem kieszeni - standard modowy. Za jego plecami przerwa na metr dobra i babeczka z koszykiem. KULTURALNIE rzucam PRZEPRASZAM i staje w dziurze (nie dotykajac ani dziadka, ani babeczki nawet skrawiem ubrania), by sięgnąć po pomidory.
Dziad (krzycząc): No cóz tu się Pani Królowa wpycha w kolejkę!!! Suń się babo bo mnie pchasz!
Ja (spokojnie): Nie prawda, przeprosiłam, nawet Pana nie dotknełam. Proszę się nie zachwowywać tak, jakby Pan tu tylko mógł stać.
Dziad (krzycząc do mnie): Na drzewo! Idź na drzewo!
Ja (spokojnie): Ale proszę tak do mnie nie mówić. Dlaczego Pan tak do mnie mówi?
Dziad swoje: Na drzewo! Na drzewo! Na drzewo!
Tracę juz wiarę w ludzi. Czy Oni tak "dziadzieją" na starość czy takim "dziadem" są całe życie?
@Nicy: Dziadek po prostu przed podrywem chciał sprawdzić czy nie uciekniesz na drzewo, zgodnie z zasadą przedstawioną poniżej:
@Danny10: Gówno prawda. Wskazówka - F07.