Aktywne Wpisy
crazykokos +74
Kopyto96 +115
Ogólnie współczuję tym babkom. Biznes poleci na ryj, ludzie będą plotkować, strach z domu wyjść, bo każdy się gapi i komentuje. Do końca życia za nimi ta afera będzie się ciągnąć. To nie Warszawa tylko Polska powiatowa. Tam gawiedź nie wybaczy i nie zapomni.
Przynajmniej dowiedziałem się, gdzie leży Skwierzyna.
#skwierzyna #komisarzflak
Przynajmniej dowiedziałem się, gdzie leży Skwierzyna.
#skwierzyna #komisarzflak
Postanowiłem dzisiaj odpocząć od mangi i narysować coś, co mi wychodzi. Musiałem się jakoś podnieść na duchu, bo nie wiem co z tym problemem zrobić... Czy rzucić i potem zrobić nowy projekt, czy zminimalizować jakoś, czy w ogóle nie wiem co. Z drugiej strony, przy liliach też początkowo pękałem i wydawały mi się niemożliwe, a potem jakoś poszło...
Przepraszam wszystkich fanów #adventuretime za sprofanowanie Finna. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale KGK wyszła całkiem ok.
Drzewo jest wbrew pozorom bardzo proste. Rysuje je się na bazie sześcianu i wystającej z niego rury. Jutro narysuję jeszcze jedno razem z liniami odniesienia i zobaczycie sami. Ogólnie teraz w tej książce wszystko bazuje na mniejszych elementach z poprzednich lekcji i została tylko 1 większa "rewolucja".
Wniosek na dziś: przerwa na herbatę.
#rysowanie #rysunek