Aktywne Wpisy
Trabancik +42
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +885
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Czy ja czasami nie wpadłem na genialny w swojej prostocie pomysł jak darmowo ogrzać dom. Miało by to polegać na tym ze wypieprzamy wszystkie grzejniki jakie mamy w domu i na ich miejsce instalujemy koparki bitkoinów. Koparki pobierają prąd przetwarzając go na bitkoiny emitowały by ciepło ogrzewając nasz dom a my mamy na rachunki z wykopanych bitkoinow. Jest profit czy nie ma ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)