Mirki, potrzebuje jakiegoś dobrego etui na Lumie 930 z ochroną całego telefonu, więc w grę wchodzą jakieś zamykane. Coś na wzór zdjęcia poniżej, cena nie gra zbytni roli, ale warunek jest taki, że musi być możliwość otwarcia jedną ręką.
A gdyby to było etui, które można by od razu odkładać na uchwyt samochodowy to już w ogóle super. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nirguna: Masz jedną rękę? Jeżeli nie to bierz prawilną, porządną wsuwkę. Mam od niedawna tą Lumie i kupiłem sobie dwie wsuwki zajebiste. Dzięki temu telefon po wyciągnięciu wygląda jak ma wyglądać i cieszy oko, a nie oblepiony jakimś gównem i podczas rozmowy nic mi się o mordę nie obija.
Aktualnie mam coś takiego jak na zdjęciu. Jeszcze sobie karty debetowe mogę elegancko w to schować, a telefon w tym jest chroniony
A gdyby to było etui, które można by od razu odkładać na uchwyt samochodowy to już w ogóle super. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nokia #lumia #930 #windowsphone #bojowkawindowsphone
Dasz radę otworzyć jedną ręką?
Aktualnie mam coś takiego jak na zdjęciu. Jeszcze sobie karty debetowe mogę elegancko w to schować, a telefon w tym jest chroniony