Mircy drogie moje. Dostaję czasem po 30 na godzine komunikatow z sieci komorkowej od kiedy przeszedlem do play (2 dni). Nie dziala wylaczenie w systemie. Dzwonic do nich czy moge ich jeszcze zaskarzyc za #!$%@? spam?
@Alver: Widze ze masz C-ROM, mialem to samo, rozwiazanie :
Jak przyjdzie Ci jakiś to go nie usuwaj tylko otwórz belkę powiadomień, przytrzymaj i w menu które Ci się pokaże kliknij w "informacje o aplikacji" czy jakoś podobnie...
Tam przeczytaj to co jest pod nazwą czyli com.android.
Dalej:
Ustawienia -> C-Tool -> System App Remover -> tu na liście znajdujesz aplikację która nazywa się , zaznaczasz i klikasz kosz żeby się
@Alver: primo to nie sms płatny więc infolinia tego nie zablokuje, z tego co poczytałem to takie wiadomości są rozsyłane przez roaming krajowy t-mobile, przełącz się na inną sieć, albo wyłącz wiadomości sieciowe w telefonie i wsio
#play #niewiemjaktagowac #spamujo #anonse
Jak przyjdzie Ci jakiś to go nie usuwaj tylko otwórz belkę powiadomień, przytrzymaj i w menu które Ci się pokaże kliknij w "informacje o aplikacji" czy jakoś podobnie...
Tam przeczytaj to co jest pod nazwą czyli com.android.
Dalej:
Ustawienia -> C-Tool -> System App Remover -> tu na liście znajdujesz aplikację która nazywa się , zaznaczasz i klikasz kosz żeby się
@swiatus85: Cyanogenmod 11 :) Usunąłem z systemu po prostu.
@mamnatopapiery: Tak masz racje ale wyłączenie w telefonie nie daje żadnego skutku. Tak jak pisałem w pierwszym poście.