Wpis z mikrobloga

Nosz #!$%@? mać. Piszę do bet365 by odblokować konto bo kiedyś miałem i chyba po pijaku zablokowałem bo nie pamiętam tego. Co napiszę do nich to chcą kod podaje im, wysyłają mi jakąś notkę itp. A kodu jak nie było tak nie ma .......

#bukmacherka #gorzkiezale #zalepolika
  • 21
  • Odpowiedz
@polik95: Z Betem trudno się dogadać, mi zablokowali konto bo nie miałem 18 lat(rocznikowo miałem), niestety teraz nie da się im przemówić do rozsądku i wytłumaczyć że mam 20... odpisują w kółko że jestem oszustem i nie mogą mnie zaakceptować w bazie. Debile i tyle.
  • Odpowiedz
  • 0
@polik95: Kontaktuj sie poprzez chat (masz tam opcję, ze nie musisz być zalogowanym). Pisząc maile próbowałem odzyskać konto, które zablokowali mi, bo zakładając konto nie miałem 18 lat i dałem tam jakąś fejkowa datę urodzenia. Pisali tak ze mną przez miesiąc i doszliśmy tylko do tego, ze zmieniłem kod bezpieczeństwa, bo jego też zapomniałem. No, aż w końcu napisalem na chacie do nich i w ciagu jednego dnia miałem już caly
  • Odpowiedz
  • 0
@polik95: przeczytaj co napisałem. Nie trzeba być zalogowanym aby pisać z nimi poprzez chat. A numer bezpieczeństwa możesz zresetowac poprzez kontakt z nimi.
  • Odpowiedz