Aktywne Wpisy
Elev +106
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
hiro95x +46
Sluchajcie anony, bylem wlasnie u dentysty. Wiecie standardowe #!$%@? mamele(idz seba bo ci zemby wypadno, a dawno nie byles). Niby dentysta nie jest taki straszny bo wietrla sie nie boje hehe ale mowi do ciebie w trakcie wkladania tego swidra, troche jak by ktos wkladal ci murzynska knage i kazal cos mowic. No wiec umowilem sie na przeglad kilka dni pozniej. Przed wyjsciem zalozylem najlepsza koszule, ktora kupila mi babcia na bierzmowanie, umylem zeby i na dobitke spryskalem sie jakimis perfumami tatele ( marki bond wiec nie ma to tamto). Droga przebiegla spokojnie, nie spotkalem nikogo znajomego choc to trudne ni bylo jako ze piwnica mocno i nikogo tak na dobra sprawe nie znam, ale przezorny zawsże ubezpieczony hehe. W koncu znalazlem sie przed drzwami zakladu stomatologicznego o wdziecznej nazwie superdent( zajebisty angielski #!$%@? hehe). W poczekalni mila pani (spokojne 7-8/10 ) powiedziala zebym zaczekal w poczekalni i pan doktor mnie przyjmie. Powiedziala mint tez ze w klinice jest darmowy internet wiec moge sobie korzystac do woli. Wiecej powtarzac mi nie trzeba bylo i po wpisaniu hasla dentysta zaczalem sobie spokojnie przegladac wykop. Nagle uslyszalem z gabinetu przed ktorym siedzialem, sebastian piwniczek -zapraszam. Wchodze do srodka, wszedzie bialo, po chwili wita mnie jegomosc w kitlu z maska na twarzy. Powiem wam anony ze juz wtedy mi cos nie gralo ale mimo wszystko usiadlem na fotelu. Dentysta zaczal przeglad. Jezdzil mi w ryju tymi smiesznymi lusterkami i szpachelkami. Nagle mowi, panie sebastianie ogolonie spoko ale w gornej piatce ma pan dziure, co robimy. Jako ze nie widzialo #!$%@? mi sie za kilka tygodni znow tutaj powiedzialem ze #!$%@? tam, niech boruje. On na to spytal czy jestem ubezpieczony w nfzecie. I tu mastepuje problem bo ubezpieczony nie jestem. Sam nie pracuje, mamele stara pielegniarka pracuje w niemcach na czarno, a tatele po zamkńieciu kopalni koksu wiecej caasu spedza przed monopolem niz w domu. No to mowie ze eee panie dentysto ze w sumie nie i czy jakos tego by sie nie dalo zalatwic. Nagle w jego oczach cos zablyslo na czerwono. Spod kitla wystrzelila czerwona muszka a spod maski wystrzelily sniezno biale wasy. Byl to sam Janusz Korwin Mikke, krul liberalizmu. Pan Janusz wybaluszyl na mnie swoje oczy i zaczal krzyczec, ty #!$%@? lewaku, co? Za darmo by sie chcialo dziury robic ? Pedale #!$%@? , zlodzieju nieczysty jeszcze dziure budzetowa bys powiekszyl co? Tylko zarles i lezales rurkowcu felerny to sie dziura powiekszala. Ja Ci zrobie za darmo ! I wtedy niewidzialna reka rynku zaczal wyrywac mi tego zeba. Ja w placz bo co innego moge zrobic kiedy sam Ozajasz Goldberg ratuje wlasnymi rekami finanse naszego pieknego kraju. Po chwili mocowania zab wyskoczyl z dziasla, ryj zalal mi sie jucha. Okazao sie jednak ze pan janusz na tym nie poprzestal, jeden po jednym zaczal wyrywac mi zeby, az w szczece nie pozostal ani jeden. Po skonczonej robocie, odeslal niewidzialna reke rynku na swoje miejsce, odkaszlnal i naplul mi w twarz pk czym powiedzial struktura rynku uratowana ty lewacka swinio. I wykopal mnie za drzwi. Lezalem tak chwile przed klinika stomatologii i estetyki uzebienia superdent, zaplakany i obszczany bo zdazylem sie w trakcie posikac. Po twarzy splywala mi gorzka, nasiaknieta zmartwieniami o panstwo slina pana prezesa. Powoli wstalem i poszedlem w strone domu i musze wam anony powiedziec ze dumny, bo mialem swiadomosc ze pan jaanusz wlasnymi rekoma uratowal dziure budzetowa.
#pasta #miud #jkm