Wpis z mikrobloga

@Rivo: z drugiej strony uwzglednij to ze jak Ci sie gra spodoba to sobie mozesz abonament oplacac za surowce w grze a nie dokladajac nic. No i nie oszukujmy sie Guest pass jest do 20 poziomu a caly smaczek sie pojawia jak sie juz wbije maksymalny :P
@Rivo: ja grajac niewiele ( 50 wbilem dopiero pod koniec czerwa) wydajac duzo kasy na kupno itemow ( nie lubie crafcic ) i duzo zuzywajac na naprawy ( czesto alt tabuje i padam :D ) spokojnie przed koncem 1 miesiaca mialem juz creeda kupionego. Teraz zbieram na drugiego ii w sumie od wczoraj wyfarmilem ~50% jego wartosci grajac po pare h. Przy czym farma przyjemna a nie nuzaca :P
@bleki: ale zmieniales po aktyweacji haslo ? I od razu czy jednak minely jakies 2 tyg ? ( pisze bo wiem ze paru chlopakow mialo problem w gildii z tym i wlasnie wszyscy mieli konta ukradzione ) i teraz grzecznie maja juz autoryzacje i zadnych problemow ;P
@aryss: No nic, Pipek już dostał guest passa... ode mnie ;) Poległem, mam nadzieję, że będzie warto. Polecasz jakiś serwer konkretny?