Wpis z mikrobloga

@Mruvek: o ile wypali to raz a dwa -w realu pojawia sie taki problem że jest za dużo ludzi do obsadzenia na pozycjach. Kroos,modric,bale,ronaldo,benzema,james,di maria,khedira,xabi alonso ;) ktoś pwno odejdzie,ale i tak ktoś dalej będzie grał rotacyjnie więc forma każdego z nich może być nienajlepsza. Ogólnie dobre transfery robi real tylko wydaje mi się żete nowe "galacticos" moze nie przynieść sukcesów a raczej porażke. Każdy z nich jest gwiazdą i każy
@bartol_wwa: @gacork: Ale na oficjalnym profilu na FB już piszą, że jest, to może jeszcze nie wypalić?

Dla mnie to Real powinien zdecydowanie mieć głównego napastnika który strzela wszystko co ma i jest tylko od tego - jak stary Ronaldo. Bo na Benzemę, to nie mogę patrzeć czasem... Imo James to jeszcze nie to, ale zobaczymy co wyjdzie.
że będzie hurtem bramki trzaskał - jak stary Ronaldo

@Mruvek: ale wiesz, że "stary Ronaldo" w lidze w ciągu 4 sezonów strzelił w Realu 82 bramki w 120 meczach (celowo nie liczę ostatniego niepełnego sezonu 7 meczów - 1gol), a taki Higuain odpalony jako słabiak w ciągu ostatnich 4 sezonów w Realu 75 goli w 112 meczach?

To tak tylko wtrącając do tego hurtowego strzelania i gloryfikowania Nazario de Limy.
@Shady: W sumie to nigdy nie interesowałem się aż tak piłką, wolę samemu pograć, a jako przykład snajpera przyszedł mi do głowy Ronaldo, można wstawić kogo innego, nie wiem właściwie kto teraz byłby "najlepszy".
@Mruvek: żart adekwatny bo mam wrażenie, że ten transfer jest trochę zabiegiem biznesowym. Cały świat patrzył na Barcelonę ściągającą Suareza a teraz to Real kradnie show. Pod względem marketingowym liga hiszpańska na pewno zyska i to jest plus a jak to będzie wyglądało piłkarsko to chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć.