Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
#aliexpress
najgorszy to dzownią do kogoś np. z Nike oni mogą Ci wytoczyć sprawę w sądzie, pójdą na ugodę i z 1000zł zapłacisz
większość ludzi woli iść na układ bo się boją jeszcze większych kosztów
do tego polskie sądy to parodia
to jest trochę też zabawne, że ktoś kupuję nie markowe buty za powiedzmy 50$ do tego z chin xd
wpisując na allegro np. free run czy air max to najczęściej kupowane to podróby
i same pozytywy
sprzedają jako oryginalne, ciekawe co jak ktoś na policje zgłosi
w sumie jak wpiszę Nike na ali to też mam w czym wybierać i jeszcze piszą, że oryginalne
więc też mogę tłumaczyć, że pisał oryginał, a wysłał fejka