Wpis z mikrobloga

Hej wszystkim.

Z początku #gorzkiezale. Rejestrując się niecałe 2 lata temu na wykopie było tutaj naprawdę fajnie. W gorących fajne rzeczy, a i znaleziska na głównej też ciekawsze. Może opinia ta wynika ze stażu, ale nie mnie to oceniać.

Na głównej spora część znalezisk to wypadki samochodów i masakrowanie Korwina bądź Wiplera. Mało ciekawych artykułów.

Na pochwałę zasługuje @histeryk_13, którego wieczorki historyczne są naprawdę wartościowe :)

Na mirko połowa gorących #!$%@? wpisami o urodzinach etc. Mało śmiesznych rzeczy, większość już wcześniej była na kwejku czy innym gównie. Co jakiś czas jedna pasta przerabiana już do porzygu, a za każdym razem wchodząca w gorące.

Fajne, ciekaw wpisy prowadził @feuerfest, ale oczywiście jak zawsze trzeba było #!$%@?ć o niczym bo nie rozumie się tego stylu życia. Przecież Mirki mają monopol na rację.

Ludzie. Jest masa genialnych osób, z którymi można pogadać trochę poważniej i trochę się pośmiać. Jest masa debili, z którymi nie da się pogadać o niczym. Dużo osób pisze, że wykop to szambo, stulejarze i nic więcej. Dlaczego więc osoby tak piszą nie usuną konta i uwolnią się z tego "szamba"? Nie wiem, może to rodzaj uzależnienia.

Dochodząc do końca gorzkich żali chciałem napisać, że usuwam konto i już nigdy go na wykopie nie założę za względu na ogromną liczbę idiotów. Lepiej znaleźć tematyczne fora, na których można pogadać o konkretach.

KOSTKA KONKURS

W związku usunięciem konta organizuję konkurs na wykopową kostkę od @duckar [Mam nadzieję, że pozwolisz i przekażę kostkę dalej ;)]

Wszystkie osoby, które zaplusują ten wpis wezmą udział w losowaniu 1 kostki. Nie wiem, który wzór bo kostka do mnie jeszcze nie dotarła. Losowanie o godzinie 18 jutro. Wyniki chwilę po 18. Na podanie adresu wylosowana osoba ma czas do godz. 23.55. O 24.00 usuwam konto i kostka zostanie u mnie na wieczność.

#duckaridrewno
  • 13
  • Odpowiedz
Wieczorem jednak nie będę miał czasu i czas na udział w konkursie został ograniczony. Losowanie odbyła się przed chwilą za pomocą http://www.random.org/

Losowanie wygrał użytkownik @MasterSoundBlaster. Proszę podaj do @duckar swój adres dzisiaj do północy i napisz mi na PW, albo tutaj potwierdzenie, że adres został wysłany. Gratuluję zwycięzcy i życzę wszystkim miłego dnia.

Jeżeli adres nie będzie wysłany do północy kostka trafi w moje ręce ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz