Aktywne Wpisy
yourgrandma +65
#wykopoweprzeboje
Wygrała kategoria country. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (wiem, że biauek usunął infinite scroll ale pls, postarajcie się przejrzeć w miarę możliwości...)
#muzyka #country
Wygrała kategoria country. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (wiem, że biauek usunął infinite scroll ale pls, postarajcie się przejrzeć w miarę możliwości...)
#muzyka #country
Polejmnie +601
Polka chwali się przemytem na Facebooku. Oczywiście bez żadnych konsekwencji
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
Z początku #gorzkiezale. Rejestrując się niecałe 2 lata temu na wykopie było tutaj naprawdę fajnie. W gorących fajne rzeczy, a i znaleziska na głównej też ciekawsze. Może opinia ta wynika ze stażu, ale nie mnie to oceniać.
Na głównej spora część znalezisk to wypadki samochodów i masakrowanie Korwina bądź Wiplera. Mało ciekawych artykułów.
Na pochwałę zasługuje @histeryk_13, którego wieczorki historyczne są naprawdę wartościowe :)
Na mirko połowa gorących #!$%@? wpisami o urodzinach etc. Mało śmiesznych rzeczy, większość już wcześniej była na kwejku czy innym gównie. Co jakiś czas jedna pasta przerabiana już do porzygu, a za każdym razem wchodząca w gorące.
Fajne, ciekaw wpisy prowadził @feuerfest, ale oczywiście jak zawsze trzeba było #!$%@?ć o niczym bo nie rozumie się tego stylu życia. Przecież Mirki mają monopol na rację.
Ludzie. Jest masa genialnych osób, z którymi można pogadać trochę poważniej i trochę się pośmiać. Jest masa debili, z którymi nie da się pogadać o niczym. Dużo osób pisze, że wykop to szambo, stulejarze i nic więcej. Dlaczego więc osoby tak piszą nie usuną konta i uwolnią się z tego "szamba"? Nie wiem, może to rodzaj uzależnienia.
Dochodząc do końca gorzkich żali chciałem napisać, że usuwam konto i już nigdy go na wykopie nie założę za względu na ogromną liczbę idiotów. Lepiej znaleźć tematyczne fora, na których można pogadać o konkretach.
KOSTKA KONKURS
W związku usunięciem konta organizuję konkurs na wykopową kostkę od @duckar [Mam nadzieję, że pozwolisz i przekażę kostkę dalej ;)]
Wszystkie osoby, które zaplusują ten wpis wezmą udział w losowaniu 1 kostki. Nie wiem, który wzór bo kostka do mnie jeszcze nie dotarła. Losowanie o godzinie 18 jutro. Wyniki chwilę po 18. Na podanie adresu wylosowana osoba ma czas do godz. 23.55. O 24.00 usuwam konto i kostka zostanie u mnie na wieczność.
#duckaridrewno
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Losowanie wygrał użytkownik @MasterSoundBlaster. Proszę podaj do @duckar swój adres dzisiaj do północy i napisz mi na PW, albo tutaj potwierdzenie, że adres został wysłany. Gratuluję zwycięzcy i życzę wszystkim miłego dnia.
Jeżeli adres nie będzie wysłany do północy kostka trafi w moje ręce ( ͡° ͜ʖ
\o/