Aktywne Wpisy
Salido +249
Minął 16. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
dobry-informatyg +243
Pani Sylwia Gregorczyk-Abram. Rakłem srogo. Dla niej nie liczą się kompetencje, tylko poczucie wstydu xD
#4konserwy #bekazlewactwa #feminizm #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
#4konserwy #bekazlewactwa #feminizm #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
#rzeklem
@filiprock: ułóż sobie życie z panem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@filiprock: i nie znasz żadnej normalnej? współczuję towarzystwa zatem :)
@cwejendik: chyba jednak podziękuję :D po prostu obrażam się na kobiety na jakiś czas, liczę na to że w końcu spotkam taką która jest w miarę normalna i nie miała "przebojów" ze swoimi byłymi
@SScherzo: a co, jeśli podam źródlo, to stwierdzisz, że statystyka filiprock jest w takim razie na miejscu? ⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@filiprock: żyłeś w innych czasach, że masz takie porównanie? równie dobrze mogę powiedzieć, że mnie bił były przykładowo, więc wszyscy faceci to #!$%@?. i znajdę parę innych przykładów na poparcie swej tezy.
@SScherzo: nie, ale patrząc na ludzi z pokolenia wstecz lub jeszcze wcześniej, mam wrażenie, że to wszystko jakoś lepiej działało. Nie było #!$%@? się po krzakach za psi #!$%@? (nie twierdzę, że w ogóle tego nie było bo margines zawsze istnieje) czy napieprzania żony kablem od żelazka. Był jakiś taki większy szacunek do siebie nawzajem. A teraz? Może być #!$%@? w związku a jak jedna i
kiedyś związki się utrzymywały dlatego, że ludzie byli bardziej wierzący i trzymali się przyrzeczenia ''aż do śmierci'' - nawet, kiedy byli poniżani, żyli z alkoholikiem wrzeszczącym całymi dniami bijącym dzieci i nawet zdradzającym. być może teraz idzie
@SScherzo: skoro wiesz że możesz to przyrzeczenie złamać to po co się wiązać na stałe? Po co ludzie biorą śluby w takim
nie wnikam w intencje innych i nie czytam w ich myślach, więc trudno mi odpowiedzieć na to pytanie :)
@SScherzo: a może to właśnie świat stał się taki że ciężko odnaleźć się w innym towarzystwie? :) dam sobie rękę uciąć że masz kilka koleżanek / znajomych którzy zdradzali lub dalej zdradzają