Wpis z mikrobloga

@aseeon: wbudowany. Pojemnościówkę musiałbym podłączyć przez mój intefejs Line6 ux2 (nie kupiłem wersji mikrofonu na USB), a z tym jest trochę zabawy, by to skonfigurować :D
  • Odpowiedz
  • 0
@JavaDevMatt: mało, a obejrzałem wszystkie czesci. Wiekszość czasu w ostatnim odcinku to walczyłeś z IDE klepiac identyczne linijki wielokrotnie w kółko lub budując konstruktor ręcznie zamiast korzystać z automatycznego definiowania konstruktora. Sam przyznasz, ze tyle linijek co napisałes na 10minut programowania to mało. Może spróbuj się przygotować do odcinka bardziej tzn. np. przyjdź z napisanym kodem i go wytłumacz. Wtedy cała lekcja zajmie jakieś 3 minuty. O programowaniu w Javie juz
  • Odpowiedz
  • 0
Apropo poprzednich odcinków to ich istota polegała na tym, ze miałes omówić instalacje, a ty w sumie powiedziałes "to juz mam to nie", " to juz mam to tez nie". Gynveal Coldwin nagrywa swoje filmiki na VM, która specjalnie przygotował. Nie ma nic nagrzebane w systemie. Po za tym dba o swoja prywatność i ma pewność, ze nic postronnego nie pojawi się na ekranie. Może ty tez powinieneś?
  • Odpowiedz
@Dzakus: dzięki za obszerny komentarz,

Właściwie zgadzam się z wszystkim oprócz tłumaczenia już napisanego kodu. Nagrywanie tych filmików to tylko eksperyment, by zobaczyć jak to się przyjmie i na razie reakcje są bardzo pozytywne. Aktualnie nie mam zamiaru poświęcać ogromnej ilości czasu na przygotowanie filmiku. Traktuje to jako taki tutorial dla mnie :D dzięki temu zbieram właśnie takie komentarze jak Twój.

Jednak w przyszłości planuję pewien biznesik edukacyjnym, którego częścią na
  • Odpowiedz