Wpis z mikrobloga

histore z /r/NoSleep?

@PioPi0: Odpada, jestem zbyt strachliwą pipką i po tygodniu tłumaczenia wam tych historii będziecie mogli przeczytać w gazecie, że HasaczGalaktyczny został znaleziony martwy pod swoim łóżkiem. Przyczyną zgonu był prawdopodobnie zawał a na korkowej ścianie wyryte było "nie patrz im w oczy". ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aczkolwiek tłumaczę różne historie (obecnie głównie /r/tifu) pod tagiem #hasaczoweopowiesci. :)
  • Odpowiedz
@szancik: straszne historie opowiedziane przez użytkowników reddita, urban legends, creepy pasty itp Niektóre są naprawdę straszne i czytając je ma się niezłe dreszcze i gęsią skórkę, ale bardzo wciągają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HasamPoGalaktyce: no właśnie, coś w tym jest :D tak jak już kiedyś pisałem: najpierw czytam te historie, bo naprawde wciągają, a później tego żałuję, bo nie mogę spać w nocy, brrr :D
  • Odpowiedz
@PioPi0: Cholera, teraz przez ciebie wszedłem tam, otworzyłem (jak to mam w zwyczaju z nowymi subredditami) "najlepsze z zawsze" i ledwo powstrzymuję się przed kliknięciem.

Jak nagle zniknę z wykopu i nie pojawi się żadne nowe ama to podziękujcie PioPi0 za mój zawał. :(
  • Odpowiedz