Aktywne Wpisy
Wrrronika +16
Napisz komentarz a odpowiem Ci pasywno-agresywnym komplementem
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
oskar_oskarewicz +53
Kilka dni temu normictwo spruło się do mnie, bo powiedziałem, że subskrybowanie #netflix jest dla mnie bez sensu.
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
Całe życie miałem stacjonarne komputery, czas na małą zmianę.
Szukam laptopa do 3k zł -/+ 400 zł, zależy mi jak najbardziej by miał:
- 17 cali
- dobrą baterię
- wytrzymał ze mną te 3 lata (tutaj skłaniam się jak najbardziej do Della*)
- dedykowaną kartę graficzną bym mógł pograć w tego bfa 2 :P
- bez systemu
Jednakże proszę o konkrety! ;)
Chodziło mi tylko o to, żeby nie sugerować się opinią o bezawaryjności, bo Dell nie odstaje tu od przeciętnej i zwrócić uwagę na gwarancję 36 NBD, jeśli zależy Ci na 3 latach bezstresowego użytkowania. Mi w 35 miesiącu wymienili zepsutego 13-stocalowca na nową 15-stkę, bo nie mieli matrycy LED tylko CCFL do starego kompa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to dla mnie osobiście jest skreślony ze względu na lustro zamiast ekranu :P Natomiast patrząc na wady wymienione ww. artykule to raczej taki właśnie typowo "multimedialny" sprzęt (typowe przypadłości) więc nie oczekiwałbym po nim cudów.