Aktywne Wpisy
Wykop X - nowa wersja 2.5
Obserwuj mój autorski tag: #wykopwnowymstylu
- Ukrywanie podpisów autorów pod obrazkami
- Ikonki (@ ✉ #) jako podsumowanie powiadomień koło avatara na telefonie - patrz grafika poniżej
- Przycisk MW "Mój Wykop" koło avatara
Wyszukiwarka
- Pole wyszukiwania
- Pokaż tylko ikonkę wyszukiwania
- Nie pokazuj wyszukiwarki
- Ukryj kropkę nad avatarem
Powiadomienia z tagów:
- Znaleziska i wpisy wymieszane (domyślnie)
- Grupuj (wpisy pierwsze)
-
Obserwuj mój autorski tag: #wykopwnowymstylu
- Ukrywanie podpisów autorów pod obrazkami
- Ikonki (@ ✉ #) jako podsumowanie powiadomień koło avatara na telefonie - patrz grafika poniżej
- Przycisk MW "Mój Wykop" koło avatara
Wyszukiwarka
- Pole wyszukiwania
- Pokaż tylko ikonkę wyszukiwania
- Nie pokazuj wyszukiwarki
- Ukryj kropkę nad avatarem
Powiadomienia z tagów:
- Znaleziska i wpisy wymieszane (domyślnie)
- Grupuj (wpisy pierwsze)
-

Jestem singielką już ponad trzy lata. Przez dwa lata płeć męska mogła dla mnie nie istnieć. Miałam kilku kolegów, ale to była zwykła, koleżeńska znajomość. Kiedy ktoś próbował mnie bliżej poznać to od razu grzecznie to ucinałam, na wiadomości nawet nie odpisywałam. Byłam samotna, ale za to miałam spokojną głowę. Dopiero w tamtym roku miałam moment załamania, nagle poczułam potrzebę poznania kogoś i stworzenia relacji. Mniej więcej wtedy zaczął kręcić się koło

Hej to znowu ja. :) Poprzedni wpis: http://www.wykop.pl/wpis/8242202/studbaza-matura-matura2014-pytanie-wroclaw-musze-s/
Aktualizuje wyniki: pp/pr
polski 77/73
matma 50
angielski 100/88
fizyka 20
historia 60
Jest sens pchać się na politechnike? Jest jakiś lajtowy kierunek z przyszłością?( ͡€ ͜ʖ ͡€) Coś lepszego niż filologia ang?
Komentarz usunięty przez autora
@questor: albo lajtowy kierunek i praca w fastfoodzie albo kierunek z przyszłością gdzie trzeba #!$%@?ć
Komentarz usunięty przez autora
i
fizyka 20
@questor: Nope.
Sorry ale zwlaszcza pierwszy rok to jest fiza i matma
Wtedy na maturze byla jedna matma (bez podzialu na podst/rosz) a w liceum przerabialo sie ciagi pochodne i wstepnie calki.
A i tak bylo ciezko na analizie i algebrze.
Nie wiem jak wyglada obecnie poziom matmy na polibudzie i na ile wykladowcy na I semestrze uzupelniaja braki.
Tylko wiesz, na zdrowy rozum jak