Aktywne Wpisy
jbc_putina +122
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +227
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Komentarz usunięty przez moderatora
@fanf: Problem właśnie w tym, że ciężko połapać się o co w tym wszystkim chodzi. Niby mają wejść od połowy lutego, ale oznacza to, że trzeba egzamin zdać do tego czasu? Czy może oznacza to, że wystarczy mieć z głowy część teoretyczną i mimo nowych zasad mieć ustaloną datę egzaminu, który odbędzie się na starych zasadach? Co z osobami, które obleją stary
@szymon_jude: Myślę przyszłościowo ;-) poza tym a) nie chcę się męczyć z jakimiś jeszcze bardziej powalonymi zasadami, b) niekiedy w ofertach pracy widzę wymagane prawo jazdy kat. B, więc może się kiedyś przyda, kiedy postanowię zmienić obecną.
Zaznaczam, że szczegółów nie znam - i za bardzo nie mam potrzeby ich poznawania, bo prawo jazdy już kilka lat mam. Jak ja zdawałem (2006 r.) i zmieniały się przepisy na początku też była panika, a później
@parachutes: Tutaj o samym egzaminie, a tu o młodych kierowcach. Jak dla mnie brzmi to jak jakaś porażka.