Nie wiem jak Ty ale ja wiem ze w USA jak widzisz kolesia w mundurze z bronia to WYKONUJESZ POLECENIA. Caly swiat wie jak to dziala w USA - tam za niewykonywanie polecen strzelaja. Caly swiat wie ale sami amerykance tego nei wiedza... Albo tylko Ci glupi tego nie wiedza?
@przemax: No takie czasy mamy. Od jakiegos casu swiat schodzi na psy. Ja tam moze z 30 lat jeszcze pozyje (biore w ciemno :P) wiec luz - dam rade. Ale gorzej z mlodymi. Tymi mlodymi co teraz do szkoly chodza, a nie przyklejaja sie do asfaltu i klada sie ryjem na asfalt. Oni beda mieli trudno.
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
#usa #minneapolis #trump2020
Komentarz usunięty przez moderatora
@przemax: Bardzo odwazne stwierdzenie :D
Nie wiem jak Ty ale ja wiem ze w USA jak widzisz kolesia w mundurze z bronia to WYKONUJESZ POLECENIA.
Caly swiat wie jak to dziala w USA - tam za niewykonywanie polecen strzelaja. Caly swiat wie ale sami amerykance tego nei wiedza... Albo tylko Ci glupi tego nie wiedza?
@przemax: No takie czasy mamy. Od jakiegos casu swiat schodzi na psy. Ja tam moze z 30 lat jeszcze pozyje (biore w ciemno :P) wiec luz - dam rade. Ale gorzej z mlodymi. Tymi mlodymi co teraz do szkoly chodza, a nie przyklejaja sie do asfaltu i klada sie ryjem na asfalt. Oni beda mieli trudno.
@przemax: No tutaj juz by sie nalezalo zastanowic dlaczego. Bo opcje sa 2:
1-nie sa w stanie ogarnac wnioskow.
2-metody wychowawcze sa zbyt slabe zeby wnioski