Aktywne Wpisy
nieocenzurowany88 +105
Nie chcę wam psuć zabawy, ale po wyborach, niezależnie od wyniku i tak nic się w tym kraju nie zmieni xD
#wybory
#wybory
MIREKFAJFUS +16
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
Dlaczego? Bo Rodowicz jedynie użycza tu głosu i niemal nie miała wpływu na kształt tej płyty. Teksty napisała Nosowska, Bogdan Kondracki odpowiadał za całą produkcję muzyczną (tu miejscami szału nie ma, ale z drugiej strony nie ma też ryczących akordeonów czy innych "cudów" - pamiętajmy, to nadal ma być pop, a nie awangarda - ma się sprzedawać), łącznie z wytycznymi dotyczącymi wokali. Ta płyta to coś podobnego do "To, co ważne" Krzysztofa Krawczyka, wydanego rok wcześniej (również polecam), czyli:
"mamy gwiazdę, które rzęzi w kółko swoje stare szlagiery i powinna już iść na emeryturę, żeby się nie kompromitować, ale spróbujmy wziąć ją za mordę i coś jeszcze z niej wykrzesać."
Na zachętę: Daj mi byle co
#muzyka #polskamuzyka #michalkosecki #ciekawostki
Komentarz usunięty przez moderatora
potem ścięła budżet no i powstały takie koszmarki jak "Marusia" itp. :/
Z tymi naszymi starymi gwiazdami jest ten problem, że niewiele produkują (lub produkują gówno), a w kółko sprzedają to samo. Kiedyś brnąłem przez dyskografię Perfectu, to okazało się,