Wpis z mikrobloga

Chciałem serdecznie podziękować @maddening za paczuszkę! Spałem sobie słodko i o 1 rano obudził mnie listonosz. Myślę sobie - pewno kurier do rodziców, bo dużo zamawiali, do tego 4 piętro więc na bank będę miał awizo jak zawsze. A TUTAJ PSIKUS! LISTONOSZ WSZEDŁ NA 4 PIĘTRO!!!1!1!oneoneone

Wracając do tematu. Prezent jest prześliczny! Najlepszy z tych co widziałem na wykopoczcie! Nic mnie tak nie ujęło jak to co dostałem. Własnoręcznie zrobiona bombka (jebitnie duża :)), własnoręcznie zrobiona kartka świąteczna i własnoręcznie napisany list i to wszystko własnoręcznie zapakowane w papier świąteczny! Do tego słodkości (idealne na śniadanie dla bordo, który wstaje po 13:00) w postaci cukierasków (bardzo smacznych) i mlecznej czekolady. Kalendarzyk też się przyda. Nigdy nie mogłem się wybrać na czas do sklepu by mieć taki biurkowy.

Jeszcze raz wielkie dzięki Monika! Jesteś wielka!!! No i nie mogę się doczekać tego samolociku! :> Mam nadzieję, że mi go doślesz w nowym roku :) Jeszcze raz wielkie dzięki.

http://imgur.com/QQkNF,eypr9

#wykopoczta #wykopoczta4 #wykopocztadostalemprezent
n.....m - Chciałem serdecznie podziękować @maddening za paczuszkę! Spałem sobie słodk...

źródło: comment_nJ5N7k0GQmL9RJcVGQlRlfr1WZCSmIDH.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@bohemot44: @noxim: @acardul: Wszem i wobec oświadczam, że otrzymałem paczkę od @noxim, jestem zadowolony była przemiła i zwracam honory za co @noxim został przeproszony. A sam został wciągnięty na listę, bo wysłał mi prośbę o adres 7 godzin po zakończeniu akcji, za co został przeze mnie #!$%@? i za co żaliłem się na mikroblogu.

Niemniej proszę go zostawić w spokoju, bo was pobiję
  • Odpowiedz
@noxim: nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że prezent Ci się spodobał ;) i przede wszystkim brawa dla Poczty Polskiej za dostarczenie przesyłki, bo ostatnio miałam złą opinię o nich...

samolocik na pewno wyślę jeszcze, także oczekuj na początku stycznia kolejnej paczuszki :)

niech bombka zajmie honorowe miejsce na choince, a kalendarzyk pomaga planować każdy dzień, żeby nie był zmarnowany, a co więcej przespany :P

P.S. cukierki są typowo
  • Odpowiedz