Wpis z mikrobloga

@SenJestDlaSlabych: @Nieinterere: @w_szafa: @layne90: @zgred: @black_fort: @t3m4: @UltimateCraving: dzięki wszystkim za odp. cumple i cumpelko. Więc pograłem na teście jednym i drugim (mam drugie konto). No i powiem szczerze, że T34 owszem spoko, ale osłabia mnie to działo - skupia tydzień z full załogą i zamontowanym skupiaczem. Poza tym celownik na pół ekranu :/ Lowe przy nim to snajper. Ale na tym się kończy
@layne90: Do tego wolnego skupiania działa od T34 można się przyzwyczaić. Oprócz dosyłacza zamontuj stabilizator i gld i jakoś to będzie choć ja zamiast gld mam wentylację. Tak jak już kolega powyżej powiedział Jaga 88 bądź tak jak mówisz FCM ale nadal T34 rządzi i oprócz zarabiania można nim robić fajne wyniki.
@zgred: co to gld?

@t3m4: no tak właśnie patrzę, ale coś słabe działo toto ma, tylko 203 penetracji, to z 8 tierami trzeba dobrze przymierzać, żeby weszło, nie mówiąc już o 9 czy 10.

Ogólnie to lepszy T34, nie ma co, widocznie trzeba będzie się przyzwyczaić do tego działa - albo podjeżdżać przeciwnikom pod nos, albo się nie ruszać i walić z daleka.