Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Taazy dostał na łeb od jakiegoś łysego na nowym mieście xD

@majkkali: Przepraszam, ale czy naprawdę ktoś jest zdziwiony takim obrotem spraw. Nie chcę nic mówić, ale generalnie to w ten sposób wygląda większość tych wszystkich kozaczków co startują do kogoś.
  • Odpowiedz
Skąd w wykopach taka wiara w Gitow co beda meczyc pdfow czy kiboli co beda imigrantow czy napinaczy bić.

@sablewski69: pdf się w więzieniu nie męczy bo administracja na to nie pozwala. A wiara w kiboli bijących imigrantów pochodzi z lat 90 gdzie oni serio n----------i ludzi choćby dlatego, że słuchali innej muzyki czy byli z innego osiedla. Więc takiego emigranta ty z------i xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: n----------i ludzi i kropka. nie wlaczyli nigdy z silniejszymi ani nie kierowalis ie nigdy rycerskimi ideami nawet w 90. Solowki? błagam ws jak wygrales solowe z takim to zaraz cie koledzy dojezdzali. Kibole tacy mocni a w centtrum kaukaz robi co chce i co?
  • Odpowiedz
@majkkali: ojezu ale jestem rozczarowany, nic mnie tak nie w-----a jak zaczepianie randomowych osób przez te pseudo gwiazdki na tych z p---y strimach, no mam taki niedosyt, że łysy go tam od razu nie dokończył tylko odpuścił jak go trafił na łeb
  • Odpowiedz