Wpis z mikrobloga

@Chacha: Może Twojego wykładowcę regularnie oszukujo na allegro? xD Kupuje peny 128 i mu nie działają, to pewnie zaczął spowrotem używać dyskietek xD
  • Odpowiedz
@kapelushh: Nieee, bo zaczął potem przeliczać dane dla 1 gb. Swoją drogą, terabajtowe pendrivy także istnieją już od jakiegoś czasu :)

@kanclerz_koronny: A PKP przynajmniej jeszcze kilka lat temu wciąż używało komputerów na taśmy perforowane, w każdym razie pamiętam o tym znalezisko ;)

@Neutrin: Dasz radę! :>
  • Odpowiedz
@KaczuszkaSpodDzbanuszka: @Chacha: Grunt, że sobie nic nie obiecałem. Ale ona jest taka ładna, egzotyczna QQ Coś musiałem #!$%@?ć, tylko co xD Może ona jednak nie spała jak się całowałem z koleżanką z jej pokoju :/ Albo sobie powiedziały >.<

Wtedy jest lojalność jajników, nie?

Warto kilka razy próbować, czy traktujecie to jako naprzykrzanie się?

Muszę uzyskać teraz jakieś sukcesy gdzie indziej...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@pestis: mamy taki rzutnik na fizyce, ale osobiście nie narzekam - prowadzący przygotowuje wcześniej folie, czasem coś na bieżąco do nich dopisuje, dostajemy skany :) @R3d: inżynierię biomedyczną na pepecie :)
  • Odpowiedz
@pestis: Ni mniej, ni więcej - pierwszy rok właśnie kończę.

@R3d: Nie wiem. Jedną z naszych specjalizacji potem jest elektronika medyczna, której "opiekunem" jest ten właśnie prowadzący. Ale z drugiej strony, to człowiek starej daty, więc można mu owszem ten błąd wybaczyć :) Co nie zmienia faktu, że mnie to zdziwiło/rozśmieszyło(oczywiście zupełnie nie ze złośliwości) w trakcie wykładu :)
  • Odpowiedz