Aktywne Wpisy

Wink +38
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +439
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

Zobaczcie jak lewactwo was w człona robi. Śpiewak, Ża(u)kowiski, 0statnie P0k0lenie. A to dopiero początek, bo Rafo pójdzie po głosy do z0idberka a ten go w d00pe kopnie.
Pisałem @k1fl0w i @yuim i całej waszej grupie już 5 lat temu, że lewactwo nóż wbije libkom w plecy. Po tym jak czikapu wywinął numer z fakturami, jak razemki dostały czystkę z serwera, nic się #neuropa nie nauczyła tak samo jak całe środowisko platformy.
#wybory #takaprawda #neuropa #bekazlewactwa
źródło: 9b6621f574541c8e5e349489e0b4c1498fefafd3834394967678a821f26ed0b5
Pobierz