Wpis z mikrobloga

A ja uważam, że choćby 1 osoba, którą ten typ przekonał do siebie dostając ogólnopolski prime time i na niego zagłosuje jest sukcesem putina. A zobaczycie, że będzie to bliżej kilkunastu tysięcy głosów - naszych "zielonych ludzików". Potem może być chęc zapewnienia im terytorium w specjalnej operacji co już znamy. #wybory #polityka #debata #wojna
Davvs - A ja uważam, że choćby 1 osoba, którą ten typ przekonał do siebie dostając og...

źródło: 836d6be1331ef36bbb781293e6b0a42488aa4c868aabc6d85946df0aa0a122c4

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bertoos: @spiewana-pilka-nozna
W świecie nieustannego programowania na social mediach poprzez nieskończone ilości "contentu" milionów użytkowników przez niewielką grupę najbardziej aktywnych użytkowników, którzy uzbrajają algorytm na potrzeby swojej agendy to już przestaje być takie proste.
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke Co za bzdury mi wypisujesz bez sensu? Czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Co z tego że nie założę partii komunistycznej lub nazistowskiej z nazwy, jeżeli np. Zandberg założył razem, a wielokrotnie pokazywał się np. z Engelsem na koszulkach. Poza tym ONR również uśmiecha się do niebezpiecznych wzorców. Przyszłe niedemokratyczne ustroje mogą mieć nawet demokrację w nazwie np. demokracja ludowa. Mamy demokrację - albo jej nie mamy i już. To
  • Odpowiedz
@TibetanPlato Teraz demokratyczna większość w państwach zachodnich stosuje tylko dyskryminację pozytywną - jest więc bardzo mocno cywilizowana i dba o równość wobec prawa ( ͡º ͜ʖ͡º). A tak ogóle to za mało podałeś argumentów z d--y - ja pisałem o wyborze partii, a ty banialuki rodem z wczesnej podstawówki.
  • Odpowiedz