Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mr_3nKi_ Nie ma drugiej takiej rzeczy która mnie w-----a tak jak znęcanie się nad bezbronnymi czy to ludźmi czy zwierzętami. Wiedzą, że ktoś nie jest w stanie oddać czy się postawić i to wykorzystują. Gardzę w c--j.
  • Odpowiedz
  • 2
Nie ma drugiej takiej rzeczy która mnie w-----a tak jak znęcanie się nad bezbronnymi czy to ludźmi czy zwierzętami. Wiedzą, że ktoś nie jest w stanie oddać czy się postawić i to wykorzystują. Gardzę w c--j.

@King_Thestias: Tak jak napisałeś.
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: z tym koszem śmiechłem aż sobie wyobraziłem jak deweloperzy pakują biednego polaka do takiej zielonej kawalerki i go gnębią xdddd
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_3nKi_ ale co ty teraz chcesz udowodnić @end_of_the_world że to że nie był wrzucony do kosza to znaczy że mniej cierpiał czy jak ( ͡° ʖ̯ ͡°) znęcanie się to znęcanie, to i to zostawia ślad na człowieku bardziej lub mniej.
A po za tym jest duża szansa że to dziewczyny zapoczątkowały a chłopaki są tylko ich siłą roboczą w tamtych krajach jak nie dołączysz do
  • Odpowiedz
@cinek34: W chinach w Chaozhou. Podobno sprawa jest już na policji a przynajmniej tak pisali na weibo. Bardziej p------e jest to co do niej mówią "dziękuj mi za połamane ręce nie musisz robić pracy domowej" jeżeli dobrze tłumaczę, bo gadają po miejscowemu.
  • Odpowiedz