Aktywne Wpisy
Milo900 +297
Jabby +93
Chciałbym tylko przypomnieć że Trump poprzez swoich ludzi w kongresie przez pół roku blokował pomoc dla Ukrainy.
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
@pandinozaur: Nigdy niczego takiego nie robiłem, więc nie pomogę. Może @JesterRaiin coś gdzieś? ;)
I tak na przyszłość, pytać od razu!
Skoro ja nie jestem identyfikowany z Linuxem, to ja się obrażam i nie udzielam. ;]
A ja sam Ciebie długo nie wołałem, bo Ciebie nie było i głupio też tak za każdym razem... Ale cóż, czasem trzeba. Nikt nie mówił, że będzie lekko? ;]
I dobrze, od tej pory będę się wypowiadał tylko w tematach kotów, psów, sposobów pozbycia się zwłok, oraz tarota. Ło ! Strrrrrrrrrraszny jest gniew Krzyżowca ! ŁO ! :D
Dwie możliwości - spróbuj zdownować kartę (ifconfig wlan0 down) , lub (wiem jak to brzmi) obadać, czy inna ten sam błąd zwraca. Może być, że akurat tej kart iwprivem nie ruszysz. Zdarza się.
Ja tam widzę to :
Notice: It's confirmed that HW Rev B1 recognized by C series without change. Also problem reported with HW Rev B2, looks like stick does not flash eeprom values